Libra për fëmijë që duhet të rilexohen patjetër

books

Psikologët kanë konstatuar që mësimet që i marrim nga librat për fëmijë na ndjekin gjatë gjithë pjekurisë.
Për shkak të kësaj kanë bërë një listë të librave që duhet të rilexohen patjetër.

Librat që i përkasin kësaj liste e që janë edhe në listat botërore të librave më të shitur janë:

“Dhuruesi” nga Lois Lowry

“Pema dhuruese” nga Shel Silverstein

“Natën e mirë hënë” nga Margaret Wise Brown

“Harry Potter dhe guri filozofik” nga J.K.Rowling

“Vendet që shkojmë” nga Dr. Seus.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤