Libri i Michelle Obama, me shumë gjasa, autobiografia më e suksesshme

View Gallery
6 Photos
Libri i Michelle Obama, me shumë gjasa, autobiografia më e suksesshme
Michelle Obama

Libri i Michelle Obama, me shumë gjasa, autobiografia më e suksesshme
michelle-obama-joins-twitter-d92977f91a

Libri i Michelle Obama, me shumë gjasa, autobiografia më e suksesshme
Michelle-Obama-WHCD-2

Libri i Michelle Obama, me shumë gjasa, autobiografia më e suksesshme
Obama US Singapore

Libri i Michelle Obama, me shumë gjasa, autobiografia më e suksesshme
Michelle Obama

Libri i Michelle Obama, me shumë gjasa, autobiografia më e suksesshme
Michelle Obama

Libri i Michelle Obamas ka premisat për t’u bërë autobiografia më popullore deri më sot, të paktën kështu shprehen botuesit e tij.

Libri, i cili është botuar pesë muaj më parë, është shitur deri më tani në dhjetë milionë kopje.

“Ne besojmë se ky libër do bëhet autobiografia më e suksesshme ndonjëherë”,- u shpreh Thomas Rabe, shefi ekzekutiv i firmës gjermane “Bertelsmann”.

Firma në fjalë pagoi 60 milionë dollarë në vitin 2017 për të drejtat e librit, së bashku për atë të ish-presidentit amerikan Barack Obama, i cili ende nuk është botuar.

Sipas raporteve, libri i ish Zonjës së Parë të Shteteve të Bashkuara është aktualisht në vendin e 11 në listën e 20 biografive dhe autobiografive më të mira.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤