Lindjet dhe Perëndimet e Diellit më të bukura në botë.

1259958

Fotografi i udhëtimeve Julien Grondin ka kaluar vite duke udhëtuar nëpër botë për të kapur një seri fotosh në muzg dhe agim.

Fotografi Francez ka filluar udhëtimin e tij në SHBA duke eksploruar dy lindje dhe bregun perëndimor para se të nisej në Europë dhe Azi.

Ai ka kapur tashmë më shumë se 50.000 imazhe në destinacione të tilla si Romë, Bangkok dhe Plitvice.

Grondin shpjegon se i përpunon imazhet, ai përdor Lightroom dhe Photoshop, por thjesht ndryshon hijet që fotot të ngjajnë perfekte.

“Njerëzit zakonisht përpiqen për të shmangur diellin në kuadër sepse është e vështirë për të bërë një foto si duhet, por kur të keni arritur të merrni një foto të bukur mendoj se fotoja merr një aspekt krejtësisht të re,” tha ai.

Fotografi kap aventurat e tij duke përdorur një aparat fotografik Canon 5D.

Ai pastaj i poston imazhet e bukura në llogaritë e tij të njohur në Facebook dhe Instagram të cilat kanë 47,200 ndjekës.

BBrQWB1

Julien_Grondin_Travels_The_World_To_Capture_The_Beauty_Of_The_Sun_2016_08

BBrQWB6

BBrQZ43

BBrR1DE

BBrR6zH

BBrR6zK

BBrR6zR

BBrR6zS

BBrR7no

BBrR9XZ

BBrR9Y3

BBrR9Y9

BBrR9Yf

BBrR44X

BBrRcoO

BBrRcoS

BBrRcoX

BBrRcp7

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤