Llastikë romantike për dasmën tuaj

E veshur me një llastik në dasmën tuaj është një traditë e kohës së shkuar. Llastiku juaj i dasmës që vihet në këmbë, është një aksesor elegant dhe personal, ajo mund të jetë e bukur, sexy, ose pak nga të dyja. Shumë nuse gjithashtu e shohin atë si një dhuratë për kujtim të veçantë të ditës së madhe.

garter03-isabellebridalgarter05-sibodesignsgarter04-annaMargueritegarter06-Garterqueengarter07-luciastofej

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤