Lule në shtëpi e kopështe për më shumë freski në verën e nxehtë

Nëse mendoni se freskia vjen vetëm nga kondicioneri gaboheni.

Pasi freskia vjen edhe nga pamja e mrekullueshme e luleve përreth nesh.

Prandaj freskojeni dhe zbukurojeni ambjentin tuaj me shume ngjyra.

lule 11

lule 9

lule 15

Kjo freski është për syrin dhe shpirtin tonë. Bukuria e luleve na jep një ndjesi tjetër dhe puna për mbjelljen, mirëmbajtjen e tyre është shumë qetësuese dhe anti stres.

lule 13

lule 8

lule 16

lule 12

Pastaj një buqetë me lule në tavolinën e drekës do të sjellë alegri e gaz për familjen tuaj gjatë ngrënjes. Atëherë jepjani vetes çdo ditë këtë kënaqësi, freskojeni ditën me bukurinë e luleve të freskëta!

lule 7

lule 3

lula 6

lule 5

lule 11

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤