Lumturohet Valbona Selimllari, e surprizojnë me buqetë lulesh!

View Gallery
6 Photos
Lumturohet Valbona Selimllari, e surprizojnë me buqetë lulesh!
Valbona Selimllari

Lumturohet Valbona Selimllari, e surprizojnë me buqetë lulesh!
Valbona Selimllari 4

Lumturohet Valbona Selimllari, e surprizojnë me buqetë lulesh!
Valbona Selimllari 1

Lumturohet Valbona Selimllari, e surprizojnë me buqetë lulesh!
Valbona Selimllari 5

Lumturohet Valbona Selimllari, e surprizojnë me buqetë lulesh!
Valbona-Selimllari-1

Lumturohet Valbona Selimllari, e surprizojnë me buqetë lulesh!
Valbona Selimllari 2

Ish-missi Valbona Selimllari është surprizuar ditën e sotme nga një buqetë me lule që duket se ja ka bërë ditën më të bukur.

Kjo buqetë e bukur lulesh i ka ardhur Selimllarit nga mikesha dhe regjisorja e njohur Vera Grabocka.

“Qe ne mengjes troket dera, e ashtu si pergjumesh cohem ta hap dhe perpara meje ish kjo buqet e mrekullueshme dhe pas saj nje engjell qe me ka mbrojtur qe diten qe eshte futur ne jeten time .

Faleminderit Vera Grabocka per dashurine dhe kujdesin qe me fal cdo dite te jetes time, ndjehem me shume fat qe je pjes e saj. Te dua shume shume,”-përfundon Valbona në rrjete sociale.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤