“Magjia” e luleve të qershisë rreth botës

Pranvera është me të vërtetë një nga periudhat më të bukura të vitit.

 

Brooklyn, New York

Picture 1 of 10

I japim lamtumirën të ftohtit të dimrit me shpresën që ditë më të ngrohta, gjelbërim, të vegjlit e kafshëve dhe sigurisht lulet e qershive na presin.

Ne kemi zgjedhur disa nga panoramat më të bukura të krijuara nga çelja e lules së qershisë nga disa vende të botës.

Për më shumë shfletoni galerinë më sipër dhe mrekullohuni!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤