Mamaja e Jennifer Aniston iku përgjithmonë!

nancy-dow-jen-aniston-fight

Lajm i trishtuar për Jennifer Aniston.

Nëna e yllit, Nancy Dow, vdiq dje herët, më 25 maj, konfirmojnë burimet ekskluzivisht për In Touch. Ajo ishte 79 vjeç.

article-2036630-0DDA3DAE00000578-446_233x384

Lajmi vjen menjëherë pas In Touch kur zbuloi se Jen, 47 vjec, ka vizituar nënën e saj të sëmurë për herë të parë në pothuajse pesë vjet më 12 maj.

“Jen duhet të ketë pasur një telefonatë zgjimi për të nënën e saj për herë të fundit para se ajo të shkonte,” tha një burim i brendshëm për revistën.

Jennifer-and-mom-647x395

Që atëherë, një i burim i brendshëm tha se ajo pësoi një seri goditjesh dhe humbi aftësinë për të folur dhe për të ecur përpara vdekjes së saj.

jennifer-aniston-s-mother-nancy-dow-dies-weeks-after-her-daughter-visits-her-for-first-ti-991937

jennifer-aniston-justin-theroux

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤