Mandy Moore nderohet me yll Hollywood-i

View Gallery
10 Photos
Mandy Moore nderohet me yll Hollywood-i
Mandy Moore 1

Mandy Moore nderohet me yll Hollywood-i
Mandy Moore 2

Mandy Moore nderohet me yll Hollywood-i
Mandy Moore 3

Mandy Moore nderohet me yll Hollywood-i
Mandy Moore 4

Mandy Moore nderohet me yll Hollywood-i
Mandy Moore 5

Mandy Moore nderohet me yll Hollywood-i
Mandy Moore 6

Mandy Moore nderohet me yll Hollywood-i
Mandy Moore 7

Mandy Moore nderohet me yll Hollywood-i
Mandy Moore 8

Mandy Moore nderohet me yll Hollywood-i
Mandy Moore 9

Mandy Moore nderohet me yll Hollywood-i
Mandy Moore 10

Mandy Moore është nderuar ditën e djeshme me yllin e famës në “Hollywood”, për kontributin e saj prej dy dekadash në muzikë, film dhe televizion. Në ceremoninë e marrjes së çmimit ka marrë pjesë edhe aktori Shane West, i cili luajti sëbashku me të filmin romantik “A walk to remember” në vitin 2002.

“Jo vetëm që ai film ishte një përvojë e mrekullueshme në çdo mënyrë, por më dha mundësinë të njihja këtë grua fantastike”, u shpreh fillimisht ai.

“Mandy, ti je një absolutisht një perlë , buzëqeshja jote është absolutisht qesharake. Seriozisht, është qesharake dhe ndriçon dhomën kur ecën, energjia jote është e parezistueshme. Nuk mund të isha më krenar për ty, nuk mund të isha më i lumtur për ty. Të dua”, vijoi West.

Më tej, Mandy ka ndarë me fansat e saj një foto të të dy aktorëve, realizuar përpara 17 viteve, ku shfaqen të përqafuar. Pas mbajtjes së ceremonisë, aktorja e ëmbël e ka falenderuar kolegun e saj për fjalët e thëna.

“E falenderoj Shane West për fjalimin e tij të ëmbël në këtë ditë të veçantë, të cilën unë nuk do ta harroj kurrë. Ishte një shëtitje e (famshme) për t’u kujtuar”, ka shkruar ajo në rrjetin social “Instagram”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤