Marina Vjollca shkëlqen në të kuqe….

View Gallery
5 Photos
Marina Vjollca shkëlqen në të kuqe….
Marina Vjollca 1

Marina Vjollca shkëlqen në të kuqe….
Marina Vjollca 2

Marina Vjollca shkëlqen në të kuqe….
Marina Vjollca 3

Marina Vjollca shkëlqen në të kuqe….
Marina Vjollca 4

Marina Vjollca shkëlqen në të kuqe….
Marina Vjollca 5

Ajo është pa diskutim një nga prezantuesit më të bukura dhe më të dashura shqiptare.

Bëhet fjalë për moderatoren Marina Vjollca, e cila është tejet simpatike dhe gjithnjë tërheq vëmendjen e mediave rozë.

Në këto momente është duke shijuar pushimet dhe sapo ka postuar disa fotografi nga plazhi, më të cilat duket se ka vendosur t’ia vërë zjarrin Instagramin.

E veshur me një kostum të kuq, me fund dhe crop, në kontrast me rërën e verdhë…..

Shijoni më mirë fotot…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤