Mbretëresha Letizia me një pamje krejt të re

Queen-Letizia-Wearing-Navy-Outfit-May-2016

Ashtu si shumica e eleganteve Royals, Mbretëresha Letizia e Spanjës gjithmonë arrin të japë një pamje të “lëmuar” profesionale me pak dhunti personale. Por, ndërkohë që ne prisnim ta shikonim duke përdorur xhaketë ose pelerinë ose pantallona lëkure, ansambli i saj i fundit dëshmon se edhe më modestja dhe klasikja e stileve mund të jetë kënaqësi, gjithashtu.

She-Gave-Her-Look-Some-Flair-Subtle-Peplum-Top

Marrë pjesë në një prezantim për FameLab España 2016 Monologje Shkencore, Letizia është paraqitur me një veshje super të thjeshtë, që me të vërtetë i mori gjërat në niveli krejt tjetër, duke theksuar belin e saj dhe duke na bërë ne të rishqyrtojmë trendin.

She-Also-Wore-Jeweled-Drop-Earrings

Queen-Letizia-Looked-Very-Chic-Navy-Set

Another-Winning-Look-From-Stylish-Royal

Letizia Ortiz Rocasolano e lindur më 15 shtator 1972 është Mbretëresha e Spanjës, si gruaja e Mbretit Felipe VI, i cili ngjit në fron më 19 qershor 2014. Para se të martohej me Felipe-n, Letizia ishte një gazetare. Letizia dhe Felipe kanë dy vajza, Leonor, Princesha e Asturias dhe Infanta Sofía.

54bc0f8f8a309_-_hbz-princess-letizia-jun2010

54bc0f8398480_-_hbz-princess-letizia-uvqpkm-apr2012-xl

3402FCFA00000578-3583421-image-a-2_1462905311707

46729814.cached

1413122072879_wps_62_Spanish_Queen_Letizia_C_a

1433161284644.cached

felipe-letizia-crowned-king-queen-spain

image

letizia--d (1)

letizia--d

princess-letizia-768

princess-letizia-prince-felipe-spain

princess-letizia-spain

queen-letizia1--z (1)

queen-letizia1--z

queen-letizia--d

Queen-Letizia-Spain-Raspberry-Lipstick

MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 15: In this handout photo provided by the Royal Press Department, Princess Letizia of Spain poses at Zarzuela Palace on September 15, 2012 in Madrid, Spain. Princess Letizia of Spain celebrates her 40th birthday today. (Photo by Cristina García Rodero/Royal Press Department via Getty Images)

rs_634x1024-140623120412-634.4letizia-spain-fashion.ls.62314

spains-king-felipe-queen-letizia-smile-crowd-during-visit-colombres-asturias

spains-king-felipe-vi-his-wife-queen-letizia

wenn21469983

GTY_princess_letizia_02_jef_140604_16x9_992

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤