Mbretëresha Letizia, me veshjet kaq të thjeshta dhe të bukura!

Mbretëresha Letizia e Spanjës është gjithmonë e gatshme që të qëndrojë e veçantë në mes të mbretëroreve, sepse ajo nuk ka frikë të veshë veshje të veçanta si një lëkurë të kuqe, për shembull, ose një jelek që ne do të vraponim për të dalë jashtë dhe për ta blerë menjëherë.

Letizia 1

Picture 1 of 50

Mbretëresha spanjolle dhe burri i saj, Mbreti Felipe, në angazhimet e tyre zyrtare, zakonisht, mbajnë veshje të kombinuara.

Mbretëresha Letizia shkëlqente edhe kur mbante thjeshtë një këmishë të bardhë me një fund blu dhe këpucë blu me taka.

Por jo vetëm në këtë rast. Pantallonat e gjera në një veshje tjetër duken të bukura mbi të dhe ngjyra e tyre ishte të vdisje për të.

Është një blu që nuk është një ngjyrë nga marina, por gjithashtu nuk është një vorbull. Edhe pjesa tjetër e veshjes së saj është e përkryer.

Ajo gjithashtu shtoi një tjetër artikull për të perfeksionuar pamjen e saj, një palë vathë blu dhe të bardhë, që duhet të na bëjnë të mendojmë seriozisht mbi mënyrën si kombinohemi kur vishemi.

Shihni pamjen e saj dhe blini disa veshje të ngjashme !

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤