Mbretëresha mban para kesh, dhe arsyeja do t’ju habisë!

Është disi qesharake të mendosh se Mbretëresha e Anglisë mban para kesh, por ja që një fakt i tillë qenka i vërtetë. Sipas The Sun, Elisabeta pajiset me kartëmonedha vetëm gjatë një dite një javë, për një kauzë mjaft të mirë.

E diela e gjen Mbretëreshën me ca para të thata në çantën e saj, ndërsa përgjedhja e ditës nuk është rastësore. Udhëheqësja e pallatit mbretëror shkon çdo javë në kishë, ndërsa të hollat i dhuron në këtë ‘shtëpi të shenjtë’. Mendohet se Mbretëresha e bën një dhurim të tillë në mënyrë diskrete, për të ruajtur dhe respektuar rregullat e oborrit mbretëror.

Kujtojmë se Elizabeta rrallë shihet pa çantën e saj, e cila i shërben edhe si mjet komunikimi me stafin e saj. Deri më tani, Mbretëresha e ka konsideruar këtë aksesor si pjesën më të rëmdësishme të paraqitjes së saj…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤