Mbretëresha miraton lidhjen e princ Harry dhe Meghan Markle

auto_unnamed1482333287

Lidhja e princit Harry dhe aktores Meghan Markle tani më është e konfirmuar.

Këtë lidhje e konfirmon edhe gjyshja e princit, mbretëresha Elizabeth 2, shkruan “UsWeekly”.

Mbretëresha e mbështet çiftin dhe shpreson që nipi i saj të jetë gjithmonë i lumtur. Edhe pse mbretëresha dhe aktorja nuk janë takuar ende, siç duket familja mbretërore ka mendim të mirë për Meghan.

Aktorja Markle është takuar me babain e princit, princin Charles dhe ka lënë një përshtypje të mirë tek ai.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤