Mbyllet hetimi, Brad Pitt nuk ka abuzuar me fëmijët

View Gallery
2 Photos
Mbyllet hetimi, Brad Pitt nuk ka abuzuar me fëmijët
'Megamind' Paris Premiere

Mbyllet hetimi, Brad Pitt nuk ka abuzuar me fëmijët
brad-pitt-with-kids

FBI ka mbyllur hetimet për aktorin Brad Pitt, i cili u akuzua disa javë më parë nga ish bashkëshortja Anelina Jolie, për abuzim ndaj fëmijëve.

Jolie akuzonte Brad pak ditë pasi ajo paraqiti kërkesën e saj për divorc, se ka ushtruar dhunë fizike ndaj djalit të tyre Max gjatë një fluturimi me avionin e tyre privat.

“FBI ka shqyrtuar të gjitha rrethanat dhe nuk do të ndjekë më hetime të mëtejshme. Asnjë nga akuzat e paraqitura në lidhje me këtë çështje nuk janë vërtetuar” ,thuhet në deklaratë.

Tashmë që aktori 52 vjeçar u pastrua nga akuzat e ish bashkëshortes, ai është i vendosur për ti shkuar deri në fund çështjes së kujdestarisë së fëmijëve.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤