‘Më vinte poshtë shtëpisë’, Greta Koçi tregon çfarë i bëri fansi i fiksuar

Këngëtarja shumë e dashur për publikun, Greta Koçi ishte e ftuar në emisionin “Trokit”, ku gjatë intervistës ka treguar disa raste që i kanë ndodhur me fansat.

Njëri prej tyre e ka ndjekur dhe i ka shkuar deri në shtëpi.

“Kam pasur njerëz që më kanë ndjekur, njerëz që më vinin poshtë shtëpisë, nga kati i parë ngjiteshin në katin e katërt, ku e kam shtëpinë, më ndiqnin me biçikletë dhe në një periudhë ka qenë shumë stresuese”.

“Në një koncert në Korçë policia më ka shoqëruar deri sa ka mbaruar koncerti sepse ishte një djalë problematik dhe ne nuk e njihnim si fytyrë, mbasi unë kam lënë Korçën është liruar”, tregoi Greta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤