Meghan Markle ka një sekret për dasmën e saj mbretërore!

Ndërsa afrohet data e dasmës mbretërore, shanset janë të mira që Princi Harry dhe Meghan Markle te kene të gjithë ekipet e njerëzve që punojnë për të siguruar që dita e tyre e madhe të jetë e përsosur.

Dhe, sipas Vanity Fair, një mike e ngushtë e Markle po merret me përgatitjet prapa skenave.

Jessica Mulroney, e cila gjithashtu mund të jetë shoqëruesja e Markle, thuhet se ka vepruar si një “projektuese e fshehtë dasmash” për mikeshën e saj.

Ajo sigurisht ka përvojë – ajo është stilistja e modës më e njohur për veshjen e Sophie Gregoire-Trudeau, bashkëshortja e kryeministrit kanadez Justin Trudeau.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤