Meghan Markle, taka të larta dhe fund të shkurtër në eventin e parë…

View Gallery
11 Photos
Meghan Markle, taka të larta dhe fund të shkurtër në eventin e parë…
Megan 1

Meghan Markle, taka të larta dhe fund të shkurtër në eventin e parë…
Megan 2

Meghan Markle, taka të larta dhe fund të shkurtër në eventin e parë…
Megan 3

Meghan Markle, taka të larta dhe fund të shkurtër në eventin e parë…
Megan 4

Meghan Markle, taka të larta dhe fund të shkurtër në eventin e parë…
Megan 5

Meghan Markle, taka të larta dhe fund të shkurtër në eventin e parë…
Megan 6

Meghan Markle, taka të larta dhe fund të shkurtër në eventin e parë…
Megan 7

Meghan Markle, taka të larta dhe fund të shkurtër në eventin e parë…
Megan 8

Meghan Markle, taka të larta dhe fund të shkurtër në eventin e parë…
Megan 9

Meghan Markle, taka të larta dhe fund të shkurtër në eventin e parë…
Megan 10

Meghan Markle, taka të larta dhe fund të shkurtër në eventin e parë…
Megan 11

Taka të larta dhe fund të shkurtër mbi gju për Meghan Markle, e cila nuk do t’ia dijë fare për kodin e veshjes.

Dukesha e Suseksit është prezantuar në një event publik, pas pushimeve, me një veshje që i nxirrte në pah këmbët e tonifikuara, edhe pse pak të dobëta.

Eventi ka qenë për spektaklin teatror bamirës ‘Halimton’ në Victoria Palace të Londrës, në mbështetje të fëmijëve dhe të rinjve që vuajnë nga SIDA në Afrikën e Jugut.

Markle i thyen shpesh herë rregullat, e ndjekura me ‘rigorozitet’ nga kunata e saj Kate Middleton.

Por jo vetëm Meghan, edhe Harry duket se nuk do t’ia dijë për rregullat, ai ngjitet në skenë pranë kastit të aktorëve dhe improvizon duke kënduar.

Pak ditë më parë sërish Meghan theu rregullat duke dalë nga skemat mbretërore dhe duke fluturuar në fshehtësi drejt Torontos, tek mikesha e saj e ngushtë Jessica Mulroney, që me profesion është stiliste dhe që duket e ka këshilluar dukeshën për të bërë këtë veshje në event.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤