Melani Trump preferon takat marramendëse

View Gallery
19 Photos
Melani Trump preferon takat marramendëse
1fd25734f95e-500x600

Melani Trump preferon takat marramendëse
4dda5460afa19d13183e241ab9f911f0

Melani Trump preferon takat marramendëse
melania-trump-first-lady-louboutin-shoes-3-detail1489859556

Melani Trump preferon takat marramendëse
3877f01e679068466eb80e53be25efd7

Melani Trump preferon takat marramendëse
366630a200000578-3696601-image-a-70_1468897704044

Melani Trump preferon takat marramendëse
20151001melania-slide-2vw0-blog427

Melani Trump preferon takat marramendëse
ca474b0a7e114133eacb88112d48866a

Melani Trump preferon takat marramendëse
d21f50d9274d91826c455028fc9d55d01489859552

Melani Trump preferon takat marramendëse
melaniatrumpheelspumpsloq467knpezx

Melani Trump preferon takat marramendëse
melania-trump34

Melani Trump preferon takat marramendëse
melania-trump-bill-clinton

Melani Trump preferon takat marramendëse
melania-trump-christian-louboutin-croc31

Melani Trump preferon takat marramendëse
melania-trump

Melani Trump preferon takat marramendëse
melania-trump

Melani Trump preferon takat marramendëse
melania-trump-bill-clinton-2-heels

Melani Trump preferon takat marramendëse
melania-trump-mcqueen_009_759_ap

Melani Trump preferon takat marramendëse
melania-trump

Melani Trump preferon takat marramendëse
melania-trump-republican-national-convention-day-one-fashion-roksanda-christian-louboutin-tom-lorenzo-site-6

Melani Trump preferon takat marramendëse
t1sdynb

Jimmy Choo është njëri ndër dizajnuesit më të mirë të takeve në botë, të cilat dëshirojnë t’i bartin damat botërore.

Në koleksionin e tij veçanërisht shquhet modeli “Anouk”, të cilin e karakterizon taka e lartë prej 12 centimetrash.

Këto këpucë mund të shihen shpesh në tepihët e kuq, ndërsa me to mund të ecin vetëm femrat me përvojë të madhe të ecjes në taka të larta si Jennifer Lopez ose Tayor Swift.

Për shkak të takeve të larta mbajtja e balancës mund të vështirësohet në sipërfaqe të rrafshët, ndërsa sfiduese paraqitet në terren jo të rrafshët.

Por, kjo duket se nuk është problem për damën e parë të SHBA-ve, e cila me këpucët “Anouk”, pa kurrfarë vështirësish shëtit nëpër bari para Shtëpisë së Bardhë, në mënyrë që së bashku me bashkëshortin Donald dhe të birin Baron të nisej në fluturimin për Florida

Në ecjen elegante atë nuk e pengon as toka e acartë dhe bora, të cilat janë të pranishme ende në disa pjesë të SHBA-ve.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤