Melania serish në qendër të vëmendjes

Zonja e parë amerikane Melania Trump ka veshur fustan prej lëkurës për t’iu bashkëngjitur bashkëshortit të saj Donald dhe djalit të saj 11-vjeçar Barron në Palm Beach për Ditën e falënderimeve.

Melania 1

Picture 1 of 5

Ajo mbante një pallto, duke ulur poshtë ndjeshmërinë e hapur të skajit, e cila kishte një çarje të guximshme në pjesën e përparme.

Ndenja e gjeldetit është një ceremoni që zhvillohet çdo vit në Shtëpinë e Bardhë. Ceremonia filloi në vitet 1940 kur presidentëve do t’u jepej gjeldeti si një dhuratë.

Disa presidentë të hershëm në të vërtetë hanë zogjtë, si presidenti Harry Truman, por tani është tradicionale që gjeldeti të kursehet dhe të mos piqet për darkë.

Gjeldeti për Donald Trump, i quajtur Drumstick, kishte 16 kilogramë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤