Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..

View Gallery
15 Photos
Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
Melania-Trump

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
Melania Trump

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
Melania Trump 1

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
melania

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
Melania

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
melania

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
melania-trump

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
melania-trump

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
Melania

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
melania

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
Melania-Trump-and-Trump-768x513

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
melania

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
Melania

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
Melania Trump

Melania Trump operohet për një problem shëndetësor…..
melania

Melania Trump i është nënshtruar një procedure të specializuar shëndetësore mëngjesin e së martës, për të trajtuar atë që raportohet si një tumor beninj në veshka, e me shumë gjasë do të qëndrojë e shtruar në spital për pjesën e mbetur të javës, njofton Shtëpia e Bardhë.

Presidenti Donald Trump pritet ta vizitojë bashkëshorten e tij në Qendrën Mjekësore “Walter Reed” në periferi të Uashingtonit më vonë gjatë ditës, sipas një zyrtari të paautorizuar për të zbuluar planet, i cili ka folur në kushte anonimati për “Associated Press”.

Zëdhënësja e saj, Stephanie Grisham tha se procedura e ndjekur nga Zonja e Parë 48-vjeçare ka kaluar me sukses dhe pa pasur komplikacione. Shtëpia e Bardhë, gjithsesi nuk jep asnjë detaj mbi gjendjen shëndetësore të Melanias.

Ajo është parë për herë të fundit në publik ditën e mërkurë të javës së kaluar, gjatë një eventi në Shtëpinë e Bardhë ku ajo iu bashkua presidentit për të nderuar nënat dhe gratë e ushtarakëve në Ditën e Nënave.

Zonja Trump ka organizuar së fundi darkën e parë shtetërore, ndërsa lançoi edhe një fushatë ndërgjegjësuese publike në ndihmë të fëmijëve, fushatë që quhet “Be Best” dhe që do të fokusohet në mirëqenien e të vegjëlve, përdorimin e medieve sociale dhe abuzimin me opioidet.

Zonja e Parë jetoi në Nju Jork gjatë muajve të parë të administratës “Trump”, në mënyrë që djali 12-vjeçar i çiftit, Barron, të mos ndryshonte shkollën në mesin e vitit shkollor. Më pas, qershorin e kaluar ajo u zhvendos bashkë me të birin në Shtëpinë e Bardhë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤