Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…

View Gallery
19 Photos
Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 1

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 2

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 3

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 4

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 6

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 7

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 8

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 9

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 10

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 11

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 12

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 13

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 14

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 15

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 16

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 17

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 18

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 19

Melania Trump shkëlqen me veshjet e saj në…
Melania 20

Presidenti Donald Trump dhe gruaja e tij Melania mbërritën në Pallatin Blenheim për darkë me Kryeministren Britanike Theresa May dhe me burrin e saj Philip.

Me sfondin dramatik të pallatit familjar të Winston Churchill pas saj, zonja e parë Melania Trump zgjodhi një fustan si të një perëndeshe greke me ngjyrë të verdhë, të enjten, në mbrëmjen e hapjes së vizitës së parë zyrtare të familjes Trump në Britani. Fustan i zbehtë nga J. Mendel ishte bërë i stilit princeshë.

Pas ardhjes së tij në Mbretërinë e Bashkuar – vizita e tij e parë zyrtare që prej fitimit të zgjedhjeve në vitin 2016 – Presidenti amerikan do të merret në një vend të fshehtë nga ku do të shikojë një demonstratë të forcave speciale.

Ndërsa Zonja e Parë do të takojë personelin e ish-shërbimit dhe fëmijët e shkollës në kryeqytet, ku mijëra protestues do të marshojnë për të shprehur mosmarrëveshjen e tyre kundër Trump. Ajo do të bashkohet me bashkëshortin e Theresa May, Philip.

Veshjet në Pallatin Blenheim, në qytetin e Londrës dhe në takimet e tjera ku ka shoqëruar këto Presidentin Trump, të cilat u komentuan deri në detaje, po jua përcjellim në fotogaleri….

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤