Menduat se kishte rënë në qetësi? Klaudia Pepa rikthehet më…..

View Gallery
6 Photos
Menduat se kishte rënë në qetësi? Klaudia Pepa rikthehet më…..
Klaudia Pepa 2

Menduat se kishte rënë në qetësi? Klaudia Pepa rikthehet më…..
Klaudia Pepa 1

Menduat se kishte rënë në qetësi? Klaudia Pepa rikthehet më…..
Klaudia Pepa

Menduat se kishte rënë në qetësi? Klaudia Pepa rikthehet më…..
klaudia pepa 3

Menduat se kishte rënë në qetësi? Klaudia Pepa rikthehet më…..
Klaudia-Pepa-1

Menduat se kishte rënë në qetësi? Klaudia Pepa rikthehet më…..
Klaudia 4

Klaudia Pepa është një ndër emrat që ka arritur të njoh sukses të jashtëzakonshëm jashtë kufijve shqiptar. Pas shkëlqimit në spektaklin e talenteve italian ‘Amici’.

Ajo kaloi një pjesë të pushimeve verore në jug të Shqipërisë nga ku postoi disa foto me bikini që i la të gjithë pa mend e më pas edhe foto nudo.

Menduat se kishte rënë në qetësi? Por Pepa nuk ka të ndalur dhe është rikthyer me pozat e saj të nxehta.

Shikoni më poshtë çfarë ka postuar në Instagram.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤