Mënyrat më të bukura për të veshur fundin pencil

Fundi i ngushtë pencil është një veshje e pavdekshme në gardërobë. Gjithçka që ajo përcjellë është elegancë, klas, sostikim dhe pushtet.

Është shumë e preferuar për zyre por edhe në përditshmëri, e mbajtur me atlete dhe bluzë të thjeshtë t-shirt, gjë që duket për mrekulli.

Ky fund shkon me një shumëllojshmëri këpucësh, veshjesh, aksesorësh dhe mund ta mbani lehtësisht në çdo sezonë. Ju nxjerr në pah siluetën tuaj në një mënyrë delikate, duke ju shfaqur femërore dhe profesionale në të njëjtën kohë.

Disa nga kombinimet më të bukura të fundit pencil i keni në fotografinë e mësipërme.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤