Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial

View Gallery
14 Photos
Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
Michelle Obama

Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
sasha_obama 1

Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
sasha_obama_2

Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
Michelle Obama

Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
Michelle Obama

Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
Michelle Obama

Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
Michelle Obama

Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
obama

Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
President Obama Hosts Kennedy Center Honorees At The White House

Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
Michelle-Obama-WHCD-2

Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
michelle-obama-joins-twitter-d92977f91a

Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
first_lady_portrait_hires

Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
Michelle Obama Discusses Arts And Humanities Education At The White House

Michelle Obama: Vajzat i kam lindur me fekondim artificial
US President Barack Obama and his wife M

Ish-Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara Michelle Obama rrëfen për herë të parë se dy vajzat e saj Malia dhe Sasha, kanë ardhur në jetë me fekondim artificial. Michelle bën thirrje për më shumë shkëmbim përvojash në këtë drejtim, pasi kjo do të ndihmonte gratë të gjenin një zgjidhje.

“Ora biologjike është e vërtetë, sepse riprodhimi ka një limit dhe kur unë e kuptova këtë isha 34 apo 35 vjeçe, duhet të bënim fekondim artificial. Mendoj se gjëja më e keqe që i bëjmë vetes si gra është të mos ndajmë të vërtetën për trupat tanë, se si ata funksionojnë apo si nuk funksionojnë”.

Në intervistën që i paraprin librit të saj autobiografik, zonja Obama thotë se ka dështuar në shtatzaninë e parë.

“U ndjeva e humbur, e vetme dhe sikur kisha dështuar. Nuk e dija se sa të shpeshta ishin dështimet, sepse ne nuk flasim për to”.

Sa i përket marrëdhënies me ish-Presidentin Obama, Michelle rrëfen se ajo që duket tashmë si martesa perfekte, më herët ka kaluar dallgë të mëdha, të cilat i kanë kaluar edhe me ndihmën e terapive të martesave.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤