Mila Kunis akuzon kinematografinë amerikane: ‘Më kanë fyer, injoruar dhe poshtëruar…’

View Gallery
4 Photos
Mila Kunis akuzon kinematografinë amerikane: ‘Më kanë fyer, injoruar dhe poshtëruar…’
mila-kunis-wallpaper-003

Mila Kunis akuzon kinematografinë amerikane: ‘Më kanë fyer, injoruar dhe poshtëruar…’
158836567_2764a9

Mila Kunis akuzon kinematografinë amerikane: ‘Më kanë fyer, injoruar dhe poshtëruar…’
mila-kunis

Mila Kunis akuzon kinematografinë amerikane: ‘Më kanë fyer, injoruar dhe poshtëruar…’
mila-kunis-uk-premiere-oz-the-great-and-powerful-02

Aktorja e famshme Mila Kunis ka folur për padrejtësitë që i janë bërë në botën e kinematografisë.

Aktorja e famshme ka dërguar një letër të hapur ku akuzon kinematografinë amerikane: ‘Më kanë fyer, më kanë lënë mënjanë, më kanë paguar minimalisht, më kanë injoruar dhe poshtëruar vetëm sepse jam një grua”

“Nuk do të punosh më kurrë”. Kështu më kërcënoi një producent kur refuzova të pozoj gjysmë nudo për një revistë për meshkuj që do të promovonte filmin tonë.

Dhe në atë kohë u ndjeva e fyer, e zemëruar e trajtuar si një objekt dhe, për herë të parë në karrierën time, thashë jo. Gjejeni pak?

Bota nuk u shemb dhe unë vazhdova të punoj në kinematografi edhe pa bërë kompromise”, ka rrëfyer aktorja.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤