Milioneri Blerim Destani në Berlin, fotografon mercedezin luksoz

View Gallery
6 Photos
Milioneri Blerim Destani në Berlin, fotografon mercedezin luksoz
blerimi

Milioneri Blerim Destani në Berlin, fotografon mercedezin luksoz
blerimi 1

Milioneri Blerim Destani në Berlin, fotografon mercedezin luksoz
blerimdestani12345

Milioneri Blerim Destani në Berlin, fotografon mercedezin luksoz
Blerim 3

Milioneri Blerim Destani në Berlin, fotografon mercedezin luksoz
Blerim 2

Milioneri Blerim Destani në Berlin, fotografon mercedezin luksoz
Blerim 1

Dihet publikisht se Blerim Destani bën jetë super të shtrenjtë.

Blerimi paguhet rreth 800.000 euro për një orë dhe nuk është për t’u habitur që qarkullon me makina një veturë super të shtrenjta.

I tillë duket Mercedesi i tij, të cilin po e nget rrugëve të Berlinit.

Vetë Blerimi ka publikuar një foto në Instastory tek e cila ka treguar që aktualisht ndodhet në kryeqytetin e Gjermanisë.

Ai ka fotografuar dhe një pjesë të makinës super luksoze.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤