Miqtë mund të rrisin jetëgjatësinë tuaj

Miqësia mund të ndikojë shumë në jetën tuaj.

Ata mund të na bëjnë të lumtur, të përmirësojnë zakonet tona të ushqimit, të na ulin vetminë dhe të reduktojnë nivelin e stresit.

Duke vepruar kështu, miqtë tanë luajnë një rol të rëndësishëm në mbrojtjen nga sëmundjet kronike të shkaktuara nga tensioni i lartë i gjakut, ankthi, , mungesa e stërvitjes dhe zakone të tjera të këqija të jetesës si pirja e duhanit dhe pirja e tepërt.

Por ekspertët paralajmërojnë se është e rëndësishme të investoni kohën tuaj në llojet e duhura të miqësisë për të shmangur sakrifikimin e qëllimeve dhe vlerave tuaja, të cilat mund t’ju bëjnë depresion dhe të sëmurë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤