Mirjeta Shala pas një pauze po i rikthehet botës së modës

Ajo fitoi kurorën e më të bukurës të “Miss Kosova 2013” dhe ka marr pjesë në garën e “Miss Universe 2013”.

8-1

Picture 1 of 6

Në nëntor të vitit 2013, ajo nënshkroi një kontratë me kompaninë e bukurisë së tanishëm të presidentit amerikan, Donald J. Trump, “Trump Model Management”.

Bëhet fjalë për bukuroshen Mirjeta Shalën, e cila ka bërë të ditur se po i kthehet projekteve të reja.

“U riktheva”, ka shkruar shkurt në llogarinë personale në Instagram, Shala.

Kujtojmë se 23-vjeçarja është studente e Administrimit të Biznesit Ekonomik dhe Marketingut në Universitetin AAB-Riinvest.

Ajo gjatë këtyre viteve që i ka munguar skenave të modës i është përkushtuar rolit e të qenit nënë të një fëmije.

Ndryshe, neve na mbetet ta shohim se në çfarë projekti do ta shohim gjatë vitit të ardhshëm Shalën.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤