“Miss kombi” shkëlqen nga Zvicra…

View Gallery
10 Photos
“Miss kombi” shkëlqen nga Zvicra…
Agnesa Vuthaj 1

“Miss kombi” shkëlqen nga Zvicra…
Agnesa Vuthaj 4

“Miss kombi” shkëlqen nga Zvicra…
Agnesa Vuthaj 3

“Miss kombi” shkëlqen nga Zvicra…
Agnesa Vuthaj 5

“Miss kombi” shkëlqen nga Zvicra…
Agnesa Vuthaj 6

“Miss kombi” shkëlqen nga Zvicra…
Agnesa Vuthaj 7

“Miss kombi” shkëlqen nga Zvicra…
Agnesa Vuthaj 2

“Miss kombi” shkëlqen nga Zvicra…
Agnesa Vuthaj 8

“Miss kombi” shkëlqen nga Zvicra…
Agnesa Vuthaj 9

“Miss kombi” shkëlqen nga Zvicra…
Agnesa Vuthaj

Udhëtimet e saj janë të shpeshta. Ajo viziton thuajse çdo javë vende të ndryshme rreth e rreth botës.

Së fundmi ish-missi Agnesa Vuthaj po qëndron në Zvicër.

Ajo ka postuar disa fotografi në llogarinë e saj Instagram teksa shfaqet nga Cyrihu.

Veshur në një fustan të zi, ajo duket si kurrë më parë.

Disa momente nga ngjarja “Shpeto Jete” ne Cyrih, ku u bashkuam per te ngritur fonde per misionin “Aksioni per Nena dhe Femije”, mision ky i cili ka ndihmuar mijera femije dhe nena qe nga viti 2009, duke dhene mbeshtetje per femijet qe vuajne nga leukemia, semundjet e zemres, astma si dhe semundje te tjera, permes mbeshtetjes direkte ndaj Klinikes se Gjinekologjise, Neonatologjise dhe Pediatrise ne Kosove.

Ky mision poashtu ka influencuar dhjetera politika per te permiresuar kujdesin shendetesor per nena dhe femije.

Une ndjehem mirenjohese qe kisha mundesine te jem pjese e kesaj ngjarje dhe te jap kontributin tim per @amckosovo dhe ju inkurajoj edhe juve te mbeshtetni femijet e Kosoves per nje te ardhme te shendetshme, te lumtur dhe te shendritshme ????????”, shkruan Agnesa Vuthaj në krah të fotos.

Ne po jua përcjellim bashkë me foto të tjera që Agnesa ka shpërndarë në Instagram.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤