Moda në Milano 2017

View Gallery
53 Photos
Moda në Milano 2017
milano-1

Moda në Milano 2017
milano-2

Moda në Milano 2017
milano-3

Moda në Milano 2017
milano-4

Moda në Milano 2017
milano-5

Moda në Milano 2017
milano-6

Moda në Milano 2017
milano-7

Moda në Milano 2017
milano-8

Moda në Milano 2017
milano-9

Moda në Milano 2017
milano-10

Moda në Milano 2017
milano-11

Moda në Milano 2017
milano-12

Moda në Milano 2017
FASHION-ITALY-WOMEN-BOTTEGA VENETA

Model Joan Smalls presents a creation for fashion house Bottega Veneta during the 2017 Women's Spring / Summer collections shows at Milan Fashion Week on September 24, 2016 in Milan. / AFP / ALBERTO PIZZOLI (Photo credit should read ALBERTO PIZZOLI/AFP/Getty Images)

Moda në Milano 2017
milano-14

Moda në Milano 2017
milano-15

Moda në Milano 2017
milano-16

Moda në Milano 2017
milano-17

Moda në Milano 2017
milano-18

Copyright © 2013 infinitas. Article Photo for Denim Jeans Observer www.denimjeansobserver.com All brands, product names, corresponding products, supplementary materials, graphic or photographic images, licenses, registered trademarks, trademarks and service marks are the property of their respective owners.

Moda në Milano 2017
milano-19

Moda në Milano 2017
milano-20

Moda në Milano 2017
milano-21

Moda në Milano 2017
milano-22

Moda në Milano 2017
milano-23

Moda në Milano 2017
milano-24

Moda në Milano 2017
milano-25

Moda në Milano 2017
milano-26

Moda në Milano 2017
milano-27

Moda në Milano 2017
milano-28

Moda në Milano 2017
milano-29

Moda në Milano 2017
milano-30

Moda në Milano 2017
milano-31

Moda në Milano 2017
milano-32

Moda në Milano 2017
milano-33

Moda në Milano 2017
milano-34

Moda në Milano 2017
milano-35

Moda në Milano 2017
milano-36

Moda në Milano 2017
milano-37

Moda në Milano 2017
milano-38

Moda në Milano 2017
milano-39

Moda në Milano 2017
milano-40

Moda në Milano 2017
milano-41

Moda në Milano 2017
milano-42

Moda në Milano 2017
milano-43

Moda në Milano 2017
milano-44

Moda në Milano 2017
milano-45

Copyright © 2013 infinitas. Article Photo for Denim Jeans Observer www.denimjeansobserver.com All brands, product names, corresponding products, supplementary materials, graphic or photographic images, licenses, registered trademarks, trademarks and service marks are the property of their respective owners.

Moda në Milano 2017
milano-46

Moda në Milano 2017
milano-47

Moda në Milano 2017
milano-48

Copyright © 2013 infinitas. Article Photo for Denim Jeans Observer www.denimjeansobserver.com All brands, product names, corresponding products, supplementary materials, graphic or photographic images, licenses, registered trademarks, trademarks and service marks are the property of their respective owners.

Moda në Milano 2017
milano-49

Moda në Milano 2017
milano-50

Moda në Milano 2017
milano-55

Copyright © 2013 infinitas. Article Photo for Denim Jeans Observer www.denimjeansobserver.com All brands, product names, corresponding products, supplementary materials, graphic or photographic images, licenses, registered trademarks, trademarks and service marks are the property of their respective owners.

Moda në Milano 2017
Etro - Runway - Milan Men's Fashion Week FW 2017/18

epa05721911 Models present creations from the Fall/Winter 2017/18 menswear collection of Italian designer Kean Etro for the label Etro during the Milan Men's Fashion Week, in Milan, Italy, 16 January 2017. The Milano Moda Uomo runs from 13 to 17 January. EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Moda në Milano 2017
milano-57

Pavaresisht krizës që ka prekur edhe pasarelat, në Milano stilistët më me famë të modës kanë prezantuar veshjet e reja, ku ka rënë në sy përdorimi i shumë ngjyrave.

Është përdorur gërshetimi i aksesorëve me ngjyrat e shumëllojshme të fustaneve të ngushtë, të mbushur me temina dhe taka te larta për femrat dhe mjaft finesë e stil në veshjet për meshkuj.

Nëse do ta përmblidhnim me pak fjalë, elegancë, ngjyra dhe klas do të ishin flajët e duhura.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤