Monica Belluci: Kur të plakem nuk do ta shikoj veten në pasqyrë…

View Gallery
6 Photos
Monica Belluci: Kur të plakem nuk do ta shikoj veten në pasqyrë…
monica_bellucci_dolce_and_gabbana

Monica Belluci: Kur të plakem nuk do ta shikoj veten në pasqyrë…
monica_bellucci_in_spectre-2560x1600

Monica Belluci: Kur të plakem nuk do ta shikoj veten në pasqyrë…
monica-bellucci1-1080x1920

Monica Belluci: Kur të plakem nuk do ta shikoj veten në pasqyrë…
monica-bellucci

Monica Belluci: Kur të plakem nuk do ta shikoj veten në pasqyrë…
monica-bellucci-high-definition

Monica Belluci: Kur të plakem nuk do ta shikoj veten në pasqyrë…
monika-beluchi-za-dolce-gabbana_5003

Është budallallëk, duke marrë parasysh rininë dhe bukurinë, të bëhesh sponzorizuese e dikujt me xhepa të thellë, të harxhosh jetën pakufi nëpër festa. Bukuria na nevojitet si ndihmë për të gjetur harmoni, dashuri dhe vlerë në këtë botë kaotike.

Monica Belluci – perëndeshë italiane. Karizma e saj dhe feminizmi natyral nuk lë askënd indiferent.

Përveç kësaj Monica është nënë e dy fëmijëve të mrekullueshëm, i flet tri gjuhë dhe e adhuron jogën.

Kemi përmbledhur për ju citate të mençura nga kjo grua fantastike si dëshmi se bukuria e jashtme në vete mund të mbajë edhe shpirtin e mirë.

– Asgjë nuk na takon neve: as burrat tanë, as fëmijët. Ne mundemi vetëm gjithçka ta ndajmë me njerëzit që i duam.

– Gruaja mund të dashurojë ashtu sikur kurrë nuk do të largohet. Por, mund të vijë edhe ditë e tillë kur do të largohet ashtu sikur kurrë nuk ka dashuruar.

– Për mua të plakesh do të thot – të bëhesh më e mirë!

– Çka do të bëj kur të plakem dhe kur figura ime në pasqyrë nuk më gëzon më? Të njejtën që ka bërë dhe nëna ime! Nuk do të shikoj veten në pasqyrë, do t’i shikoj fëmijët e mi.

Është budallallëk, duke marrë parasysh rininë dhe bukurinë, të bëhesh sponzorizuese e dikujt me xhepa të thellë, të harxhosh jetën pakufi nëpër festa. Bukuria na nevojitet si ndihmë për të gjetur harmoni, dashuri dhe vlerë në këtë botë kaotike.

Monica Belluci – perëndeshë italiane. Karizma e saj dhe feminizmi natyral nuk lë askënd indiferent.

Përveç kësaj Monica është nënë e dy fëmijëve të mrekullueshëm, i flet tri gjuhë dhe e adhuron jogën.

Kemi përmbledhur për ju citate të mençura nga kjo grua fantastike si dëshmi se bukuria e jashtme në vete mund të mbajë edhe shpirtin e mirë.

– Asgjë nuk na takon neve: as burrat tanë, as fëmijët. Ne mundemi vetëm gjithçka ta ndajmë me njerëzit që i duam.

– Gruaja mund të dashurojë ashtu sikur kurrë nuk do të largohet. Por, mund të vijë edhe ditë e tillë kur do të largohet ashtu sikur kurrë nuk ka dashuruar.

– Për mua të plakesh do të thot – të bëhesh më e mirë!

– Çka do të bëj kur të plakem dhe kur figura ime në pasqyrë nuk më gëzon më? Të njejtën që ka bërë dhe nëna ime! Nuk do të shikoj veten në pasqyrë, do t’i shikoj fëmijët e mi.

– Unë i them gjithmonë vajzave të reja: “Mësoni ta duani trupin tuaj”! Sepse përsosmëria nuk ekziston, dhe se është plotësisht e qartë se gruaja e plotë nuk është më pak e bukur se vajza e dobët. Thjeshtë, duhet të mësoni ta pranoni veten ashtu siç jeni.

– Të gjithë ne kemi nevojë për iluzione. Pikërisht për këtë i duam filmat.

– Për asgjë në botë nuk do të dëshiroja të jam prap 20 vjet. Tani jam më e kënaqur se atëherë, sepse në moshën e tillë vetëm sa njohim veten, përpiqemi të kuptojmë se çka dëshirojmë të bëhemi, vuajmë nga pasiguria. Tani e di saktë se çka më nevojitet, pa çka mund të jetoj.

– Për mendimin tim është budallallëk, duke marrë parasysh rininë dhe bukurinë, tëbëhesh sponzorizuese e dikujt me xhepa të thellë, të harxhosh jetën pakufi nëpër festa. Bukuria na nevojitet si ndihmë për të gjetur harmoni, dashuri dhe vlerë në këtë botë kaotike.

– Nuk duhet t’i urrejmë njerëzit ziliqarë, ata e pranojnë se je më i mirë.

– Bukuria bëhet më ekspresive dhe më interesante kur është e mbuluar me rroba.

– Feminiteti – kjo është harmonia, naturaliteti dhe sensualiteti.

– Nuk i kuptoj gratë që thonë se dëshira për meshkujt i turpëron. Mendoj se ato thjeshtë nuk janë në harmoni me veten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤