Mrekulli, 10 plazhet sekrete më të mira në botë…

View Gallery
10 Photos
Mrekulli, 10 plazhet sekrete më të mira në botë…
plazh 1

Mrekulli, 10 plazhet sekrete më të mira në botë…
plazh 2

Mrekulli, 10 plazhet sekrete më të mira në botë…
plazh 3

Mrekulli, 10 plazhet sekrete më të mira në botë…
plazh 4

Mrekulli, 10 plazhet sekrete më të mira në botë…
plazh 5

Mrekulli, 10 plazhet sekrete më të mira në botë…
plazh 6

Mrekulli, 10 plazhet sekrete më të mira në botë…
plazh 7

Mrekulli, 10 plazhet sekrete më të mira në botë…
plazh 8

Mrekulli, 10 plazhet sekrete më të mira në botë…
plazh 9

Mrekulli, 10 plazhet sekrete më të mira në botë…
plazh 10

Jeni bezdisur nga vendet e vjetra që vizitoni? Këto foto janë disa nga plazhet më të bukura të botës të pa eksploruara më parë. Nga vendet e lirimit të breshkave në shkëmbinj nënujorë të koraleve, ka diçka për të gjithë.

Shmangni turmat e Cozumelit dhe Kankunit dhe në vend të kësaj shikoni qytetin e vogël bregdetar të Mazunte, ku tre plazhe – Mermejita, Rinconcito dhe San Agustinillo – mbështeten nga kasollet e thata që shesin ushqim deti dhe kokteje.

Në disa zona janë ‘shtëpitë’ e Qendrës Kombëtare të Breshkave të Meksikës, ku ka një akuarium të hapur për publikun dhe breshkat që lëshohen në oqeanin e gjerë. Shijohet rrëshqitja në kodrën e egër Punta Cometa dhe pikëpamjet e izoluara të limaneve.

Për të arritur në Manuel Antonio Beach, së pari mund të shëtisni nga bregu i detit Espadilla Beach përmes një pyllit të mbrojtur (sigurohuni që të shikoni për lëvdatat simpatike që varen nga pemët ndërsa endeni nëpër park).

Mos e humbisni një pronar të kohëve të fundit në barin e afërt El Avion. Është vendosur brenda një aeroplan i vjetër të ngarkesave Fairchild C-123 – 150 metra të lartë në kodrat përtej plazhit – dhe ka pikëpamjet më të mira, përgjatë pyllit drejt vijës bregdetare.

Është sezoni i thatë në këtë pjesë të Kosta Rikës nga dhjetori deri në prill është koha perfekte për të pushuar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤