Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër

View Gallery
16 Photos
Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
Naomi 1

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
Naomi 2

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
Naomi 3

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
Naomi 4

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
Naomi 5

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
Naomi 6

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
Naomi Campbell 7

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
naomi1

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
1.-Naomi-Campbell

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
naomi_campbell

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
Naomi-Campbell

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
naomi.campbell

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
naomi-campbell (1)

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
NAOMI-CAMPBELL

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
naomi-campbell

Naomi Campbell, me forma kaq perfekte në palestër
naomi

Elegante, e rafinuar, yll i të gjitha eventeve ku merr pjesë, Naomi Campbell (48 vjeçe) shkëlqen edhe në palestër gjatë stërvitjes me një komplet të zi, duke nxjerrë në pah format e saj seksi dhe perfekte.

Vetëm disa ditë më parë “Pantera e Zezë”, sfiloi në pasarelën e New York-ut me top modelet e momentit duke marrë komplimente nga të gjithë.

Gjithmonë në formë fizike të shkëlqyer, shiheni se si duket teksa bën stervitje…

Naomi Campbell ka qenë, është dhe do të jetë gjithmonë një mit.

Bukuria e saj është mahnitëse, sjellja e saj, është e paarritshme, eleganca e saj është legjendare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤