Ndërron jetë aktori Clint Walker

View Gallery
5 Photos
Ndërron jetë aktori Clint Walker
Clint Walker 1

Ndërron jetë aktori Clint Walker
Clint Walker 2

Ndërron jetë aktori Clint Walker
Clint Walker 3

Ndërron jetë aktori Clint Walker
Clint Walker 4

Ndërron jetë aktori Clint Walker
Clint Walker 5

Aktori Clint Walker është ndarë nga jeta në moshën 90 vjeçare.

Gruaja dhe bija e tij i qëndruan pranë në momentet e fundit këtë të hënë, sipas burimeve të afërta me familjen që folën për mediumin TMZ.

Shtathedhuri i lindur në Illinois njihet më së shumti për serinë e viteve të 50-ta, “Cheyenne”, si dhe për filmin “The Ten Commandments” të vitit 1956.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤