Ndryshimi i Leonorës në kohë, është sikur vera – sa më e vjetër, aq më e mirë

Leonora Jakupi po vërteton se është sikur vera, as më e vjetër, aq më e mirë.

5-1

Picture 1 of 4

Bukuroshja shqiptare gjithnjë shfaqet e bukur në paraqitjet e saj televizive.

Por, ajo ka pësuar ndryshime në kohë, e nga e kaluara, duket një ndryshim tejet i madh.

Leonora gjithnjë ka qenë e dashur për publikun, kurse me kalimin e kohës është është shfaqur më atraktive.

Nuk dihet nëse Leonora u është falur ndërhyrjeve esteteike.

Ajo gjithnjë ka mohuar të ketë bërë ndërhyrje, por nuk ka mohuar se tash ka të dashur.

Bukuroshja dhe këngëtarja e shumë hiteve ka pranuar se është në një romancë serioze, por identitetin e partnerit ende nuk e ka zbuluar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤