Në pritje të ëmbël, Meghan Markle thyen traditën mbretërore

View Gallery
4 Photos
Në pritje të ëmbël, Meghan Markle thyen traditën mbretërore
meghan-markle 3

Në pritje të ëmbël, Meghan Markle thyen traditën mbretërore
meghan-markle 1

Në pritje të ëmbël, Meghan Markle thyen traditën mbretërore
meghan

Në pritje të ëmbël, Meghan Markle thyen traditën mbretërore
Meghan Markle 1

Meghan Markle, e cila pritet të bëhet nënë nga dita në ditë, ka thyer traditën mbretërore të lënë prej katër dekadash nga princeshë Dianna.

Ajo nuk do e sjellë në jetë foshnjen në spitalin ku lindi e ëma e princ Harry-t, “Lindo Wing of Saint Mary’s”.

Meghan dhe Harry kanë zgjedhur një maternitet pranë shtëpisë së tyre në Windsor.

Duke qenë se fëmija e tyre nuk është një trashëgimtar i drejtpërdrejtë i fronit, ata kanë preferuar që lindja të jetë sa më private dhe sa më larg interesit të madh publik.

Tradita mbretërore ishte ndjekur deri më tani nga Kate dhe princ William; të tre fëmijët e tyre lindën në Paddington.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤