Nga  sfilatat  drejt e në dasmë

12805806_1051872984887868_5058243923531211253_n_oggetto_editoriale_720x600Nga sfilatat   prêt-à-porter të  Parisit, 10 fustane   nusesh të para gjatë javës së modës.  10 fustane të jashtëzakonshëm për të veshur ditën e martesës sipas tendencave të fundit vjeshtë-dimër 2016-2017. Dantella që lëkunden dhe tejdukshmëri  për fustanin Valentine me tonalitet të bojë qiellit dhe pudrës. Vivienne Westwood   e mbështjell me një mantel të madh sateni, ndërsa Miu Miu i zbulon me një peplum të vogël.  E shumë  interpretime të tjera ekscentrike për t’i pasur parasysh për stinën e ardhshme.

12804882_1051873048221195_8202414521560813530_n_oggetto_editoriale_720x600

12790895_1051873094887857_7261689834080950752_n_oggetto_editoriale_720x600

12821636_1051872991554534_8721667936424924463_n_oggetto_editoriale_720x600

12803182_1051873051554528_4245205417916291631_n_oggetto_editoriale_720x600 (1)

12805806_1051872984887868_5058243923531211253_n_oggetto_editoriale_720x600

12376770_1051872994887867_7284909428514872104_n_oggetto_editoriale_720x600

12806125_1051873034887863_8792790022957540113_n_oggetto_editoriale_720x600

12814156_1051873081554525_8765515268673926023_n_oggetto_editoriale_720x600

12814724_1051872951554538_9173296702696182741_n_oggetto_editoriale_720x6001508069_1051872948221205_5875845504620671969_n_oggetto_editoriale_720x600

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤