Një botë brenda unazave…

View Gallery
9 Photos
Një botë brenda unazave…
fet-780x4391478191108

Një botë brenda unazave…
1-681478191110

Një botë brenda unazave…
2-361478191113

Një botë brenda unazave…
3-221478191116

Një botë brenda unazave…
4-181478191120

Një botë brenda unazave…
5-141478191123

Një botë brenda unazave…
6-141478191128

Një botë brenda unazave…
7-101478191132

Një botë brenda unazave…
8-101478191135

 

Siç duket disa magjistarë tejet të aftë punojnë për kompaninë kanadeze ‘Secret Wood’.

Ata përdorin teknika të veçanta për të fshehur pyje të plota, livadhe dhe peizazhe tjera brenda unazave.

Rezultatet janë tejet të mahnitshme!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤