Një ORË si e Rita ORËS, kushton mijëra euro!

Ajo paraqitjet e saja publike në tapete të kuq e në evente, i ka mijëra dollarëshe. Të tilla Rita Ora i ka veshjet e aksesorët edhe në jetën e përditshme.

Këngëtarja që mbylli vitin 2017-të me suksese të mëdha, gjeneron të ardhura të mira që ia lejojnë asaj edhe një luks të shfrenuar sa i përket dukjes.

Rita që ka prejardhje shqiptare u rendit në top lista botërore me këngët e saj “Anywhere” dhe “For You”, ndërsa është pjesë e titujve të mediave rozë çdo ditë.

Ora që ka një stil unik, edhe orët i mbanë unike. Siç është ajo e markës Cartier, modeli i njohur “Panthere”, që ka një çmim hiç më pak se 20,100 euro.

Faqja shqiptare në Instagram “What They Wearing”, e ka paraqitur këtë çmim të orës, e cila është ndër modelet e para të kësaj marke të njohur botërore.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤