Një udhëtim turistik në vendin komunist…

Koreja e Veriut duket se ka kryer një tjetër testim bërthamor.

3-1

Picture 1 of 18

Kjo për shkak se është regjistruar një tërmet në zonën ku vendi komunist kryen testimet.

Kjo vjen në kohën kur tensionet mes SHBA dhe Koresë së Veriut janë në qiell.

Kina, aleatja më e madhe e Koresë së Veriut, ka kufizuar furnizimin e saj me naftë e do të reshtë së bleri tekstile nga vendi i izoluar politikisht.

Pekini është partneri më i rëndësishëm tregtar i Penianit dhe një prej burimeve të vetme të tij për monedhën rezistente ndaj zhvlerësimit.

Me këtë veprim, Kina praktikisht i heq veriut komunist dy mundësi të mëdha ekonomike: bllokada e tekstileve cenon të ardhurat e Penianit dhe pa eksportet kineze të naftës, vendi do të ketë probleme të ndjeshme sa i takon furnizimit me karburant.

Ndërkohë fotot e mësipërme tregojnë se si është një udhëtim turistik në vendin komuniste.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤