Një xhaketë Zara shkakton tërmet: “Mua nuk më bëhet vonë vërtetë, po ty?”

View Gallery
4 Photos
Një xhaketë Zara shkakton tërmet: “Mua nuk më bëhet vonë vërtetë, po ty?”
melania1

Një xhaketë Zara shkakton tërmet: “Mua nuk më bëhet vonë vërtetë, po ty?”
melania2

Një xhaketë Zara shkakton tërmet: “Mua nuk më bëhet vonë vërtetë, po ty?”
melania3

Një xhaketë Zara shkakton tërmet: “Mua nuk më bëhet vonë vërtetë, po ty?”
melania4

Besojeni ose jo, argumenti kryesor i këtyre orëve të fundit në shumicën e mediave të huaja, kryesisht amerikane, është një xhaketë e veshur nga Zonja e Parë e SHBA, Melania Trump.

Ajo kishte veshur një xhaketë ushtarake me kapuç të kompanisë Zara, me një vlerë 39 dollarë.

Por nuk ishte kjo arsyeja e revoltës së shumë personazheve të njohur në SHBA.

Në shpinën e xhaketës shkruhet: “Mua nuk më bëhet vonë vërtet, po ty?”

Ironia është se Zonja e Parë po shkonte të vizitonte një qendër të emigrantëve në Teksas.

Pikërisht ndarja e familjeve të emigrantëve është bërë kryefjalë e mediave orët e fundit.

Ndaj kjo xhaketë duket ironike.

Me dhjetëra yje të Hollivudit postuan mesazhe kundër Zonjës së Parë.

Aktorja Julia Louis-Dreyfus ishte më e thjeshtë në mesazhin e saj kundër Melania Trump: “Nuk njeh fund historia e këtyre budallenjve”.

Ashtu siç mund të mendohej, i pari që i ka dalë në mbrojtje asaj, ka qenë i shoqi, presidenti amerikan Donald Trump.

“Mbishkrimi te xhaketa e Melania i referohet Medias së Lajmeve të Rreme. Melania ka mësuar se sa të pandershëm janë ata, dhe nuk i bëhet më vonë”, shkroi ai në Twitter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤