Njihuni me femrën më të bukur në univers

View Gallery
16 Photos
Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 1

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 2

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 3

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 4

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 5

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 6

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 7

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 8

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 9

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 10

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 11

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 12

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 13

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 14

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 15

Njihuni me femrën më të bukur në univers
Catriona Gray 16

Miss Filipinet u shpall fituese e konkursit prestigjioz Miss Universe të hënën në Bangkok. Catriona Gray, 24 vjeç, u shpall fituese e konkursit, duke dalë përpara Miss Afrika e Jugut dhe Miss Venezuela.

Ajo fitoi duartrokitje pasi përshkroi punën që ka bërë në getot e Manilës në Filipine. Gray është një studente muzike.

“Do punoj për një botë ku negativiteti nuk mund të rritet dhe zhvillohet dhe ku fëmijët mund të kenë një buzëqeshje në fytyrën e tyre,” tha ajo.

Në konkurs morën pjesë më shumë se 90 konkurrente nga e gjithë bota. Për herë të parë në këtë konkurs merrte pjesë një transgjinore.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤