Nora vjen me shumë stil

Këngëtarja e njohur Nora Istrefi shquhet për stilin e saj unik.

Nora 1

Picture 1 of 2

Përvec këngëve që sjell, Nora gjithashtu mban pranë saj fansat me foto ne rrjetet sociale.

Në foton e fundit që ka sjell, Nora paraqitet shumë bukur dhe e veshur me shumë stil.

Se është femra me seksi e skenës shqiptare e dëshmon edhe kjo foto.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤