Nuk do ta njihni, ja si dukej Hygerta Sako vite më parë…

View Gallery
8 Photos
Nuk do ta njihni, ja si dukej Hygerta Sako vite më parë…
Hygerta 1

Nuk do ta njihni, ja si dukej Hygerta Sako vite më parë…
Hygerta 2

Nuk do ta njihni, ja si dukej Hygerta Sako vite më parë…
Hygerta Sako 5

Nuk do ta njihni, ja si dukej Hygerta Sako vite më parë…
Hygerta Sako 4

Nuk do ta njihni, ja si dukej Hygerta Sako vite më parë…
Hygerta Sako 3

Nuk do ta njihni, ja si dukej Hygerta Sako vite më parë…
Hygerta Sako 2

Nuk do ta njihni, ja si dukej Hygerta Sako vite më parë…
Hygerta Sako 1

Nuk do ta njihni, ja si dukej Hygerta Sako vite më parë…
hygerta

Hygerta Sako, është sot një nga moderatoret më të njohura në fushën e sportit dhe njëkohësisht ish-Miss Shqipëria.

Gjithashtu ajo është dhe një ndër figuarat më të ndjekura në Instaram, ku ka ndarë së fundmi një pozë të sajën shumë të vjetër.

Ajo shfaqet 36 vite më parë me flokët e prera shkurt në formë tasi dhe një fustan të qepura nga copat e tepruara të perdeve.

‘1 shtator 1983 dita e parë e klasës së parë. Flokët sikur m`i kanë prerë me tas, fustani me copën që kishte tepruar nga perdet (edhe pse qëndisur mjeshtërisht nga motra) dhe duke përqafuar lulen e duke buzëqeshur gjasme se kështu më tha xhaxhi fotografi.

E megjithatë, edhe pse të varfër, më ka marrë malli për atë fëmijëri të pastër e të vërtetë’ ka shkruar në foto moderatorja.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤