Nuse të mbuluara me tattoo provojnë se stili martesor vjen në të gjitha format.

  1. BBrBkJH

Disa nuse mbulojnë tatuazhet e tyre në ditën e tyre të dasmës, por të tjerat me krenari i tregojnë ato. Këto nuse të bukura të mbuluara me tattoo janë e gjithë prova që ju duhet se stili martesor vjen në të gjitha format.

BBrBuGh

Ka pak kohë që kemi filluar të shohim nuset me tatuazhe në faqet e revistave martesore, por nuk ka absolutisht asnjë arsye se pse ato nuk duhet të jetë aty. Mbi të gjitha, a nuk duhet që ditën tuaj të dasmës të pasqyrojë stili juaj personal?!

Tatuazhi në shpatull

1

Pa mëngë të zakonshme që jemi mësuar të shohim

2

“Vajza marinare”

3

Pa aksesore të nevojshme

4

Bërja e një deklarate

5

Pjesa mbrapa

6

Lule si të dasmës

6

Simbolikë

7

Kombinim i të kuqes, të zezës dhe të bardhës

8

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤