Orinda Huta me emisionin e saj më të ri “Surpriza SD”, për fëmijët me sindromë “Dawn”

auto_uta1476521389

Këngëtarja Orinda Huta ka kohë që nuk është prezantuar me ndonjë projekt të ri muzikor, dhe arsyeja e kësaj pauze ka qenë angazhimi i saj në televizion.

Ajo ka bërë të ditur së fundmi përmes rrjeteve sociale, se ka nisur transmetimin e emisionit të saj më të ru “Surpriza SD”, një prodhim i platformës Tring Digital.

Emisioni në thelb ka të bëjë me fëmijët me sindrom “Dawn”, ku Orinda bashkë me prudcentët do të mundohet të nxjerrë në pah paksa talentin e këtyre fëmijëve, duke i zënë ata në befasi!

orinda-huta

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤