Pamje spektakolare të marra nga sipër

Fotografitë janë gjithmonë të bukura pasi fiksojnë momente të veçanta të kohës, por kur ato bëhen nga profesionistë dhe në vende interesante, ato janë spektakolare.

Të tilla janë edhe këto poza të shkrepura nga lart në vende të ndryshme të botës…

 

1

Picture 1 of 15

Ujvara ‘Iguazu’, në kufirin midis Argjentinës dhe Brazilit.

Dubai

Central Park në Nju Jork

New York city

Harku i Triumfit, Paris

Australia

Piramidat e Egjiptit

Mali Everest në Nepal

Liqeni Bogoria në Kenia

Liqeni Baikal në Siberi

Ujvara Angel në Venezuelë

Singapor

Taj Mahal Palace, Indi

Meteora, Greqi

Gjiri Halong në Vietnam

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤