Pantallonat e ngushta për meshkujt…

$_35

Pantallonat e ngushta për meshkujt janë kthyer në modë. Por përveç faktit që duhet të kuptoni vetë se, deri sa të ngushta i shkojnë fizikut tuaj, duhet të dini se ka një arsye shëndetësorë që ju privon nga veshja e tyre.

Mbajtja për një kohë të gjatë e xhinseve të ngushta, bën që muskujt dhe fibrat nervore të dëmtohen, duke shtrënguar enët e gjakut dhe bllokimin e qarkullimit normal të tij. Nëse vishni xhinse të ngushta, do të vini re njolla të errëta në këmbët tuaj, duke qenë se rrjedhja e gjakut nuk bëhet si normalisht.

Kjo mund të shkaktojë deri në bllokim të enëve të gjakut dhe pësimit e trombozës. Bëni kujdes që nëse vendosni të vishni një palë xhinse më të ngushta se normalisht, të evitoni mbajtjen veshur të tyre për një kohë të gjatë. Kështu që zgjidheni këtë veshje për ndonjë dalje të shkurtër, por mos harroni që të mos e ekzagjeroni me stilin e tyre! Njëkohësisht do të dukeni trendi dhe do të kujdeseni për shëndetin.
skinny-jeans-1

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤