Pas ditëlindjes bëhet nostalgjike, Orinda Huta tregon si ka qenë 25 vjet më parë

View Gallery
2 Photos
Pas ditëlindjes bëhet nostalgjike, Orinda Huta tregon si ka qenë 25 vjet më parë
orinda-huta-1

Pas ditëlindjes bëhet nostalgjike, Orinda Huta tregon si ka qenë 25 vjet më parë
orinda-huta-2

Personazhet e ekranit së fundmi kanë vendosur të kthehen pas në kohë dhe t’u tregojnë ndjekësve të tyre një copëz të së kaluarës së tyre. Një prej tyre, Orinda Huta, ka zgjedhur të kthehet ekzaktësisht 2 dekada e gjysmë më parë.

Përmes një fotografie të publikuar në “Insta Story”, Orinda u tregon ndjekësve se ka qenë një fëmijë me flokë të shkurtër dhe i qeshur.

Me sy të mëdha dhe blu që e identifikojnë më së miri, moderatorja dhe këngëtarja duket se pas ditëlindjes së saj (5 shkurt 1987) është bërë tepër nostalgjike.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤